Klavye ve fare için mouse pad önerisi

EmirCGL

Picopat
Daha fazla  
Ben bir mouse pad almıştım internetten 150TL falandı ama Monster farem o mousepadin üstünde çalışmıyordu. Lakin dandik market fareleri o padin üstünde çalışıyor. Bende yeni bir mouse pad alacağım. Ama yine aynısı olur diye korkuyorum. Bir öneriniz var mı? Klavyeyi de kaplayan uzun pad almak istiyorum.

Yani iyi mousepadler ne kdr fln hiç hakim değilim piyasasına bide belirtmek isterim ağırlıklı olarak fps oyunları oynamam genelde hikaye fln bütçeyede 500-1k arası diyelim

James Donkey JD900 alın geçin. Klassegear falan önermiyorum şahsi olarak. 3 sefer sorun yaşadım çünkü. Uzun ömürlü olduklarını sanmıyorum Klasse'nin.

Renk sorun değilse buda iş görür:

Valla hocam siyah olsa daha iyi olur birde benim korkum mousepad aldığımda tekrar yaşadığım problemin aynısını yaşamak

O durumu daha önce ne yaşadım ne de yaşayan gördüm. James Donkey marka en azından kafanızda soru işareti kalmaz. İade edersiniz en kötü.

Peki benim yaşadığım sorunun kaynağı mousem olabilirmi yani normal masada kitap üstünde fln hareket ediyor ama aldığım mousepadde hareket etmiyor dandik market mouseları bile mousepadde hareket ediyo

Peki benim yaşadığım sorunun kaynağı farem olabilir mi yani normal masada kitap üstünde falan hareket ediyor ama aldığım mousepadde hareket etmiyor dandik market fareleri bile mousepadde hareket ediyor

Mousepadin oldugunu sanmıyorum farede sorun vardır sensöründe vs.

Sağ olun hocam önerileriniz için

Şu Monster'in düzgün bir ürününü görmedim ya her şeyi bir sorun inşallah mousemda sorun yoktır

Monster ürünleri bana göre berbattır zaten. Mouse alacak olursanız konu açın yardımcı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…