detaylı öneri için çok teşekkür ederim. Manyetik switch hiç denemdim ama yeni fps odaklı çoğu klavye manyetik oluyor nedense gördüğüm. Çok büyük bir fark var mı aralarında ya da aralarındaki fark ne ki?Klavye:
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
MCHOSE GX87S Milky Brown Mist Blue Switch Klavye
Zarafeti parmaklarınızın ucunda hissedin. Eloksal kaplamalı Tam CNC Alüminyum üst kasa, hem dayanıklı hem de lüks olan birinci sınıf doku.www.gaming.gen.tr
MCHOSE GX87S Mountains Gradient Klavye
Zarafeti parmaklarınızın ucunda hissedin. Eloksal kaplamalı Tam CNC Alüminyum üst kasa, hem dayanıklı hem de lüks olan birinci sınıf doku.www.gaming.gen.tr
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
500 TL zorlarsan kesinlikle (1.6mm PCB versiyonunu oneririm hissiyat ve daha tok bir ses acisindan):
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Manyetik şartsa:
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Mouse:
Claw tutus:
Pulsar X2 CrazyLight 8K Hz XS-1 Sensör Jet Black Kablosuz Size 1 Mini Simetrik Gaming Mouse (PX2CL107)
Gelişmiş XS-1 sensörüyle 32.000 DPI, 750 IPS izleme ve hassas kontrol için 50g hızlanmayı destekler.www.gaming.gen.tr
Lamzu INCA 8K Wireless Gaming Mouse
Lamzu INCA 8K Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Palm tutus:
Lamzu PARO AURORA 8K Wireless Gaming Mouse
Lamzu PARO AURORA 8K Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Lamzu Maya X 8K Wireless Gaming Mouse
Lamzu Maya X 8K Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
400 TL zorlarsan akabilecegin en iyi ergo mouse:
Teevolution Terra Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Maya X ayni zamanda relaxed claw ve elin buyukse claw icinde uygun.
detaylı öneri için çok teşekkür ederim. Manyetik switch hiç denemdim ama yeni fps odaklı çoğu klavye manyetik oluyor nedense gördüğüm. Çok büyük bir fark var mı aralarında ya da aralarındaki fark ne ki?
Kendimde hem manyetik hem mekanik kullaniyorum. Aralarinda eger ortalama bir movementin varsa hissedecegin nerdeyse hicbir fark yok. Movementin kotuyse toparlamana yardimci olur manyetik. Rapid trigger ve snap tap'in cok bir etkisi yok kisaca. CS'de zaten snap tap kullanamiyorsun lobiye atiyor oyun. Valorantin ise mekaniklerine cok etkisi yok. Nerdeyse hissetmiyorsun ortalama bir movementin varsa. Ustune manyetiklerde hissiyat, ses, yalitim ve malzeme kalitesinden kaybediyorsun denk fiyattaki mekaniklere karşı. Attigim tum mekanik klavyeler 5 yalitim katmanli, gasket mount olan aluminyum kasa oldukca premium klavyeler. Mukemmel hissiyat ve ses verirler manyetiklere karşı. Hissiyat, ses ve malzeme kalitesi onemliyse senin icin manyetik bakma ki kendinde manyetikler icin FPS odakli demissin. Amac sadece FPS oyunlari degilse manyetik cok gereksiz. Bunu kullaninca anliyorsun.
MCHOSE GX87S Milky Brown Mist Blue Switch Klavye
YUNZII IF99 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İkisi arasında kaldım açıksası ek olarak hala aklımı kurcalayan tek konu manyetik switch konusu. İnternette çok fark var gibi abartanlar var bence ama işte öyle olunca da bi arada kalıyorum.
Uzun süredir Razer Blackwidow V2 kullanıyordum ancak artık e tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor. Ayrıca kablosuz olması benim için büyük bir artı.
Şu anda MCHOSE jet75 ve Wraith W75 V2 modellerine baktım, ancak sizin önerilerinizi de değerlendirmek isterim.
Ek olarak, mouse öneriniz varsa onları da duymak isterim. Mouse için de 5.000 TL'ye kadar bütçem var.
Mouse olarak Logitech G502 HERO Yüksek Performanslı Oyun Mouse’u
Klavye olarak RGB Aydınlatma ve Gölgeleme Önleyici özellikli Logitech G213 Prodigy Oyun Klavyesi
Bu ikili güzel bence viedolara bakabilirsiniz.