Klavye ve fareden virüs bulaşır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Marketten ucuz ama hoşuma giden mouse ve klavye aldım. Çok seviyordum ama viruslu PC'ye takmıştım. Şimdi başka bilgisayara takmak istiyorum ama virüs bulaştır mı diye düşünüyorum. Markası 7D Gaming klavye + mouse 70 TL aldim. İçine depoloma oluyormuş, ucuz diye olmaz diye düşünüyorum ama ya bulasirsa diyorum. Fotoğrafını koyarim.

IMG_20210406_184551.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs bulaşmaz hocam. Kaspersky ile fareyi taratmak gibi bir durum olsa, fareye virüs bulaşıyor demektir.

Son düzenleme:
Merhaba. Marketten ucuz ama hoşuma giden mouse ve klavye aldım. Çok seviyordum ama viruslu PC'ye takmıştım. Şimdi başka bilgisayara takmak istiyorum ama virüs bulaştır mı diye düşünüyorum. Markası 7D Gaming klavye + mouse 70 TL aldim. İçine depoloma oluyormuş, ucuz diye olmaz diye düşünüyorum ama ya bulasirsa diyorum. Fotoğrafını koyarim.

Eki Görüntüle 960882
fareden virüs bulaşmaz.Depolama alanı yok ki?

Eki Görüntüle 960882
Aynısı var. Sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı