Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 19 Kasım 2019 #1 Klavye ve gamepad (Dualshock 3) üzerinden Minecraft oynamak istiyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Klavye ve gamepad (Dualshock 3) üzerinden Minecraft oynamak istiyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2019 #2 Joseph37 dedi: Klavye ve gamepad (Dualshock 3) üzerinden Minecraft oynamak istiyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Keşke hangi platformda oynayacağınızı yazsaydınız. PS mi PC mi? Artı 0 Eksi
Joseph37 dedi: Klavye ve gamepad (Dualshock 3) üzerinden Minecraft oynamak istiyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Keşke hangi platformda oynayacağınızı yazsaydınız. PS mi PC mi?
KS KS Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 19 Kasım 2019 #3 Alpaslan64 dedi: Keşke hangi platformda oynayacağınızı yazsaydınız. PS mi PC mi? Genişletmek için tıkla... PC Alpaslan64 dedi: Keşke hangi platformda oynayacağınızı yazsaydınız. PS mi PC mi? Genişletmek için tıkla... DualShock 3 çalışıyor bir programla hallettim onu. Artı 0 Eksi
Alpaslan64 dedi: Keşke hangi platformda oynayacağınızı yazsaydınız. PS mi PC mi? Genişletmek için tıkla... PC Alpaslan64 dedi: Keşke hangi platformda oynayacağınızı yazsaydınız. PS mi PC mi? Genişletmek için tıkla... DualShock 3 çalışıyor bir programla hallettim onu.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2019 #4 Joseph37 dedi: PC DualShock 3 çalışıyor bir programla hallettim onu. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam ekranı ikiye bölüp single player oynamak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Joseph37 dedi: PC DualShock 3 çalışıyor bir programla hallettim onu. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamadıysam ekranı ikiye bölüp single player oynamak istiyorsunuz?
KS KS Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 19 Kasım 2019 #5 Alpaslan64 dedi: Yanlış anlamadıysam ekranı ikiye bölüp single player oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Artı 0 Eksi
Alpaslan64 dedi: Yanlış anlamadıysam ekranı ikiye bölüp single player oynamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2019 #6 Öyle bir şey pek mümkün değil sanki. Hani PS olsa olurdu ama PC nasıl olacak bilemedim. Artı 0 Eksi
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 19 Kasım 2019 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et