The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.503 Makaleler 49 Çözümler 12 2 Ekim 2022 #1 Klavyeyi söküp içindeki tozları alayım mı? PC kasası zaten buram buram toz var. Gerek yok diye almıyorum. Bu arada klavyenin tuşları çıkartsam bir şey olur mu? Peki nasıl temizlenmeli?
Klavyeyi söküp içindeki tozları alayım mı? PC kasası zaten buram buram toz var. Gerek yok diye almıyorum. Bu arada klavyenin tuşları çıkartsam bir şey olur mu? Peki nasıl temizlenmeli?
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2022 #2 The Tribal Chief dedi: Klavyeyi söküp içindeki tozları alayım mı? PC kasası zaten buram buram toz var. Gerek yok diye almıyorum. Bu arada klavyenin tuşları çıkartsam bir şey olur mu? Peki nasıl temizlenmeli? Genişletmek için tıkla... Çıkartıp temizleyin sorun olmaz ama su, temizleyici ilaç vesaire sıkmayın fazla ben 2 tane klavye bozdum su yüzünden.
The Tribal Chief dedi: Klavyeyi söküp içindeki tozları alayım mı? PC kasası zaten buram buram toz var. Gerek yok diye almıyorum. Bu arada klavyenin tuşları çıkartsam bir şey olur mu? Peki nasıl temizlenmeli? Genişletmek için tıkla... Çıkartıp temizleyin sorun olmaz ama su, temizleyici ilaç vesaire sıkmayın fazla ben 2 tane klavye bozdum su yüzünden.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2022 #3 Sıcaklık değerleri normalse gerek yok. Klavye size kalmış ben kirli olunca sinir oluyorum. Neredeyse her ay tüm tuşları söküp yıkıyorum.
Sıcaklık değerleri normalse gerek yok. Klavye size kalmış ben kirli olunca sinir oluyorum. Neredeyse her ay tüm tuşları söküp yıkıyorum.
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Ekim 2022 #4 Sizce kasanın tozunu almaya gerek olmasa bunun için kitler satılır mı? Klavye temizliği biraz daha kişisel tercih. Kirli kullanmak içinize siniyorsa kullanın. Yoksa kuru fırça ve ufak hava üfleme aletleri ile temizleyebilirsiniz.
Sizce kasanın tozunu almaya gerek olmasa bunun için kitler satılır mı? Klavye temizliği biraz daha kişisel tercih. Kirli kullanmak içinize siniyorsa kullanın. Yoksa kuru fırça ve ufak hava üfleme aletleri ile temizleyebilirsiniz.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.503 Makaleler 49 Çözümler 12 2 Ekim 2022 #5 Barisdkmn dedi: Sıcaklık değerleri normalse gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 40 derecede geziyor.
Barisdkmn dedi: Sıcaklık değerleri normalse gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 40 derecede geziyor.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2022 #6 The Tribal Chief dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 40 derecede geziyor. Genişletmek için tıkla... Gayet normal.
The Tribal Chief dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 40 derecede geziyor. Genişletmek için tıkla... Gayet normal.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 2 Ekim 2022 #7 Kasaya hava tut. Klavyenin de tuşlarını çıkart, bez ile temizle. The Tribal Chief dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 40 derecede geziyor. Genişletmek için tıkla... Normal fakat çok tozluysa temizleyip daha serin çalıştırabilirsin.
Kasaya hava tut. Klavyenin de tuşlarını çıkart, bez ile temizle. The Tribal Chief dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 40 derecede geziyor. Genişletmek için tıkla... Normal fakat çok tozluysa temizleyip daha serin çalıştırabilirsin.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.503 Makaleler 49 Çözümler 12 2 Ekim 2022 #8 Yardımlarınız için teşekkür ederim.