ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.051 Çözümler 6 18 Şubat 2025 #11 W75 ve Beast X biraz aşıyor olabilir.
snufff Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 falxxx dedi: Mouse için el boyutu FPS ağırlıklı oyun oynayacaksan madlions a bir bak derim Wraith'de vardi. Genişletmek için tıkla... Sen neden bana benziyorsun. Fare olarak ATK blazing sky F1.
falxxx dedi: Mouse için el boyutu FPS ağırlıklı oyun oynayacaksan madlions a bir bak derim Wraith'de vardi. Genişletmek için tıkla... Sen neden bana benziyorsun. Fare olarak ATK blazing sky F1.
ozbeynazif Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2025 #13 snufff dedi: Sen neden bana benziyorsun. Fare olarak ATK blazing sky F1. Genişletmek için tıkla... saljkdsa ne alaka kank
snufff dedi: Sen neden bana benziyorsun. Fare olarak ATK blazing sky F1. Genişletmek için tıkla... saljkdsa ne alaka kank
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #14 snufff dedi: Sen neden bana benziyorsun. Fare olarak ATK blazing sky F1. Genişletmek için tıkla... Yo sen bana benziyon. ozbeynazif dedi: Saljkdsa ne alaka kank. Genişletmek için tıkla... Elin büyükse dav3 Pro bakabilirsin. ATK'lara bak darmoshak diye bir marka da var onda bakabilirsin VXE de var elin orta boysa bak bunlada.
snufff dedi: Sen neden bana benziyorsun. Fare olarak ATK blazing sky F1. Genişletmek için tıkla... Yo sen bana benziyon. ozbeynazif dedi: Saljkdsa ne alaka kank. Genişletmek için tıkla... Elin büyükse dav3 Pro bakabilirsin. ATK'lara bak darmoshak diye bir marka da var onda bakabilirsin VXE de var elin orta boysa bak bunlada.
ozbeynazif Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2025 #15 falxxx dedi: Yo sen bana benziyon. Elin büyükse dav3 Pro bakabilirsin. ATK'lara bak darmoshak diye bir marka da var onda bakabilirsin VXE de var elin orta boysa bak bunlada. Genişletmek için tıkla... kanka bilmiyorum ama benziyorumdur
falxxx dedi: Yo sen bana benziyon. Elin büyükse dav3 Pro bakabilirsin. ATK'lara bak darmoshak diye bir marka da var onda bakabilirsin VXE de var elin orta boysa bak bunlada. Genişletmek için tıkla... kanka bilmiyorum ama benziyorumdur
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #16 @ozbeynazif yok kanka adamın PPS'i benimkiyle benzer onu demek istiyor şenliği k bir şey yok.
P Psychez Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F- ASUS RTX 4060 Ti Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #17 2020'den beri forumda olup, alıntılamaları gözden kaçırıp üstüne alınmak
ozbeynazif Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #18 falxxx dedi: @ozbeynazif yok kanka adamın PPS'i benimkiyle benzer onu demek istiyor şenliği k bir şey yok. Genişletmek için tıkla... senin pp ejderya değil mi
falxxx dedi: @ozbeynazif yok kanka adamın PPS'i benimkiyle benzer onu demek istiyor şenliği k bir şey yok. Genişletmek için tıkla... senin pp ejderya değil mi
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #19 ozbeynazif dedi: Senin pp ejderya değil mi? Genişletmek için tıkla... Bendeki mor halı adamdaki mavi hali bu yüzden diyor.
ozbeynazif dedi: Senin pp ejderya değil mi? Genişletmek için tıkla... Bendeki mor halı adamdaki mavi hali bu yüzden diyor.