Emin slayer Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:32 #1 LAMZU MAYA X ve WRAITH W75 V2 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı ya da bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
LAMZU MAYA X ve WRAITH W75 V2 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı ya da bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.177 Yer İzmir Dün 18:35 #2 Emin slayer dedi: Lamzu maya X ve Wraith W75 V2 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı ya da bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben size çok daha iyi klavyeler atmamış mıydım? Wraith W, kasa problemleriyle meşhur.
Emin slayer dedi: Lamzu maya X ve Wraith W75 V2 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz farklı modeller var mı ya da bu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben size çok daha iyi klavyeler atmamış mıydım? Wraith W, kasa problemleriyle meşhur.
Emin slayer Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:37 #3 Hocam, onlara baktım ama Snap Tap ve Rapid Trigger özelliklerini bulamadım; özellikle bu özelliklere bakıyordum.”
Hocam, onlara baktım ama Snap Tap ve Rapid Trigger özelliklerini bulamadım; özellikle bu özelliklere bakıyordum.”