B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 11 Temmuz 2025 #1 Scyrox V6 ve Fun 60 Max aldım bunları oyun oynarken şarja taksam sorun olur mu bataryaya zarar verir mi?
Scyrox V6 ve Fun 60 Max aldım bunları oyun oynarken şarja taksam sorun olur mu bataryaya zarar verir mi?
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 844 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 bigcherry dedi: Scyrox V6 ve Fun 60 Max aldım bunları oyun oynarken şarja taksam sorun olur mu bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Zarar vermez hocam içiniz rahat olsun.
bigcherry dedi: Scyrox V6 ve Fun 60 Max aldım bunları oyun oynarken şarja taksam sorun olur mu bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Zarar vermez hocam içiniz rahat olsun.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 bigcherry dedi: Scyrox V6 ve Fun 60 Max aldım bunları oyun oynarken şarja taksam sorun olur mu bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zarar vermez ama scyrox v6 kullanması zorlaşabilir, mouse çok hafif kablo ağır olduğu için. Bende aynı mouse'yi kullanıyorum.
bigcherry dedi: Scyrox V6 ve Fun 60 Max aldım bunları oyun oynarken şarja taksam sorun olur mu bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zarar vermez ama scyrox v6 kullanması zorlaşabilir, mouse çok hafif kablo ağır olduğu için. Bende aynı mouse'yi kullanıyorum.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 11 Temmuz 2025 #4 kadirbgcii dedi: Zarar vermez hocam içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... lavyy123 dedi: Hocam zarar vermez ama scyrox v6 kullanması zorlaşabilir, mouse çok hafif kablo ağır olduğu için. Bende aynı mouse'yi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki USB 3.0 veya 2.0 fark eder mi?
kadirbgcii dedi: Zarar vermez hocam içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... lavyy123 dedi: Hocam zarar vermez ama scyrox v6 kullanması zorlaşabilir, mouse çok hafif kablo ağır olduğu için. Bende aynı mouse'yi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki USB 3.0 veya 2.0 fark eder mi?
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 844 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #5 bigcherry dedi: Peki USB 3.0 veya 2.0 fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Çok fark etmez hocam. Ama 3.0 biraz daha iyi olur.
bigcherry dedi: Peki USB 3.0 veya 2.0 fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Çok fark etmez hocam. Ama 3.0 biraz daha iyi olur.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 11 Temmuz 2025 #6 kadirbgcii dedi: Çok fark etmez hocam. Ama 3.0 biraz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki kasanın ön tarafındakilere bağlasam fark olur mu?
kadirbgcii dedi: Çok fark etmez hocam. Ama 3.0 biraz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki kasanın ön tarafındakilere bağlasam fark olur mu?
K kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 844 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #7 bigcherry dedi: Peki kasanın ön tarafındakilere bağlasam fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakartta USB yeri varsa orada olabilir hocam önede takılabilir keyfiniz nasıl isterse.
bigcherry dedi: Peki kasanın ön tarafındakilere bağlasam fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakartta USB yeri varsa orada olabilir hocam önede takılabilir keyfiniz nasıl isterse.