Klavye ve mouse tavsiyesi

RüzgarReking

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1600TL kadar toplam bütçem var, aslında mouse şimdilik yeterli gibi o yüzden önceliğim klavye, yaklaşık 1200 TL civarında (eğer çok iyiyse klavye bütçem var) ses, Switch, membran fark etmez. Sağlam, hissiyatı iyi, ışıklandırma orta güzel olsun yeter tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 liraya SS Prime alın kalan paraya da Amazondan dalan bir klavye bakın. Sağlam 60% klavyeler 800 1200 arasında oluyor. 2200 lirayı zorlarsanız toplam bütçe olarak 1700 liraya Gaming Gen'de XPG Summoner Cherry MX Silver var.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Bir de hocalarım ben öyle çok iyi refleksli aman aman bir oyuncu değilim hissiyat açısından; Cs2, Valorant, Rocket League ve Gta v, Rdr2, Bf, tarzı oyunlar oynayacağım yani membran beni tatmin eder mi hocalarım bastığımı hissedeyim yeter zaten öyle basılması zor şak şak ses çıkartan tuşlar da istemiyorum, Amazon vb. sitelerdeki %60 klavyeler arasında çok seçenek var ama onlar yerine membran bir klavye sizce daha mı iyi olur Logitech g213 ya da Optikiyaza hocamın önerdiği Hyper x...

Merhabalar hocalarım şu klavye iyi midir?
:Amazon.com.tr

Son düzenleme:

Bir de hocalarım ben öyle çok iyi refleksli aman aman bir oyuncu değilim hissiyat açısından; CS2, Valorant, Rocket League ve GTA V, RDR2, BF, tarzı oyunlar oynayacağım yani membran beni tatmin eder mi hocalarım bastığımı hissedeyim yeter zaten öyle basılması zor şak şak ses çıkartan tuşlar da istemiyorum, Amazon vb. sitelerdeki %60 klavyeler arasında çok seçenek var ama onlar yerine membran bir klavye sizce daha mı iyi olur Logitech G213 ya da optikiyaza hocamın önerdiği HyperX...

Merhaba hocalarım şu klavye iyi midir?
Amazon.com.tr

Markayı bilmiyorum bence riske atma HyperX iyi diye biliyorum bu fiyata aldığın mekanikler dandik olur.

Oyuncu olmasa da olur dersen farklı önerim var oyuncu klavyesi pek etki etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı