raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. GamaKay MK61 alacağım ve bunun Switch'lerini Akko V3 yellow ile değişmeyi düşünüyorum fakat uyumlu mu bilmiyorum. Switch'in uyacağını nereden anlayabilirim? @hadwiger Ürün linki: Akko V3 Cream Yellow Switch (45pcs) | Akko Official Global Site Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Arkadaşlar merhaba. GamaKay MK61 alacağım ve bunun Switch'lerini Akko V3 yellow ile değişmeyi düşünüyorum fakat uyumlu mu bilmiyorum. Switch'in uyacağını nereden anlayabilirim? @hadwiger Ürün linki: Akko V3 Cream Yellow Switch (45pcs) | Akko Official Global Site
B bkryldzi5 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Hocam alacaginiz klavye optik ve takacaginiz Switch'ler mekanik yani uyumlu degil. Optik klavyelere sadece optik Switch takabilirsiniz.
Hocam alacaginiz klavye optik ve takacaginiz Switch'ler mekanik yani uyumlu degil. Optik klavyelere sadece optik Switch takabilirsiniz.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 12 Nisan 2023 #3 @bkryldzi5 Hocamın dediği doğru. MK61'de optik switch kullanıldığı için sadece optik takabilirsiniz.