alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 26 Mart 2014 #1 Herkese merhaba, bu kez başka bir sorun ile karşınızdayım. Chameleon bootloader ile usb olmadan boot edebiliyorum. Ama klavye ve touchpad çalışmıyor. Usb ile boot ettiğimde çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım eksik bişey var ama bulamadım.
Herkese merhaba, bu kez başka bir sorun ile karşınızdayım. Chameleon bootloader ile usb olmadan boot edebiliyorum. Ama klavye ve touchpad çalışmıyor. Usb ile boot ettiğimde çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım eksik bişey var ama bulamadım.
M muratcengiz Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 31 26 Mart 2014 #2 Multibeast üzerinden drivers/misc bölümünden ps2controller kurarsan sorunun çözülecektir.
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 26 Mart 2014 #3 muratcengiz dedi: Multibeast üzerinden drivers/misc bölümünden ps2controller kurarsan sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeceğim. Tamadır. Çok sağol Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2017
muratcengiz dedi: Multibeast üzerinden drivers/misc bölümünden ps2controller kurarsan sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hemen deneyeceğim. Tamadır. Çok sağol