Klavye vs 2. el telefon

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Günlük olarak kullandığım telefonumda garanti bozmak istemiyorum, aslında yedek telefonum var ama o da çok bilinen custom ROM'lar dışında desteğe sahip değil. 2. el bir telefon alıp sadece custom ROM için kullanmayı düşünüyorum.

Klavye isteği ise tamamen zevkine.

İkisi de zorunlu ihtiyacım değil yani.

Sizlerden model önerisi istemiyorum, o kısmı kendim hallederim.

Klavye mi yoksa 2. el telefon mu almam daha çok işime yarar sizce?

Günlük olarak kullandığım telefonumda garanti bozmak istemiyorum, aslında yedek telefonum var ama o da çok bilinen Custom ROM'lar dışında desteğe sahip değil. 2. el bir telefon alıp sadece Custom ROM için kullanmayı düşünüyorum.

Klavye mekaniğe geçmek mi istiyorsunuz yoksa tamamen zevk için değiştirmek mi istiyorsunuz? Eğer öyleyse telefon alın.

Telefona Custom ROM yüklemeye uğraşmak zevkli olur, bazen can sıkıcı da olabilir ama güzel bir uğraş. Şu anki klavyeniz mekanikse ve yeni klavyeye ihtiyacınız yoksa yenisi bence gereksiz olur. Mekanik değilse klavye almanızı öneririm.

Günlük olarak kullandığım telefonumda garanti bozmak istemiyorum, aslında yedek telefonum var ama o da çok bilinen Custom ROM'lar dışında desteğe sahip değil. 2. el bir telefon alıp sadece Custom ROM için kullanmayı düşünüyorum.

Telefon.

Günlük olarak kullandığım telefonumda garanti bozmak istemiyorum, aslında yedek telefonum var ama o da çok bilinen custom ROM'lar dışında desteğe sahip değil. 2. el bir telefon alıp sadece custom ROM için kullanmayı düşünüyorum.

Merhaba, halihazırda klavyeniz varsa ROM desteği geniş bir telefon almanız daha mantıklı bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı