alimerertu Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Klavye alacaktım hem de şu anki klayemde sorunlar var alacağım klavye Gamepower eva 7 ama ASRock B450 almak istiyorum. Neredeyse aynı fiyatlar 500 TL gibi bir fark var. İlk önce hangisi alınmalı?
Klavye alacaktım hem de şu anki klayemde sorunlar var alacağım klavye Gamepower eva 7 ama ASRock B450 almak istiyorum. Neredeyse aynı fiyatlar 500 TL gibi bir fark var. İlk önce hangisi alınmalı?
dipol89 Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 289 22 Kasım 2024 #2 Klavyede ki sorunlar kullanımınızı ciddi anlamda engelliyorsa klavye alın. Fakat şimdilik işinizi görüyor ise kesinlkle anakart alın.
Klavyede ki sorunlar kullanımınızı ciddi anlamda engelliyorsa klavye alın. Fakat şimdilik işinizi görüyor ise kesinlkle anakart alın.
alimerertu Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 dipol89 dedi: Klavyede ki sorunlar kullanımınızı ciddi anlamda engelliyorsa klavye alın. Fakat şimdilik işinizi görüyor ise kesinlkle anakart alın. Genişletmek için tıkla... kablosunda bir sorun var ama şimdilik idare ediyo
dipol89 dedi: Klavyede ki sorunlar kullanımınızı ciddi anlamda engelliyorsa klavye alın. Fakat şimdilik işinizi görüyor ise kesinlkle anakart alın. Genişletmek için tıkla... kablosunda bir sorun var ama şimdilik idare ediyo
dipol89 Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 289 22 Kasım 2024 #4 Ediyor ise bence anakart seçimi daha iyi olur.
alimerertu Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 77 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 dipol89 dedi: Ediyor ise bence anakart seçimi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... tamam anakartı alıcam teşekkürler cevap için
dipol89 dedi: Ediyor ise bence anakart seçimi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... tamam anakartı alıcam teşekkürler cevap için