Banek Centipat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Merhaba, klavyem bozuldu ve ben yeni klavye alacağım ama faremde artık eskidiği için klavye ve klavye mouse seti arasında arasında kararsız kaldım. Sizce hangisin almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Merhaba, klavyem bozuldu ve ben yeni klavye alacağım ama faremde artık eskidiği için klavye ve klavye mouse seti arasında arasında kararsız kaldım. Sizce hangisin almalıyım?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 8 Haziran 2021 #2 Banek dedi: Merhaba, klavyem bozuldu ve ben yeni klavye alacağım ama faremde artık eskidiği için klavye ve klavye mouse seti arasında arasında kararsız kaldım. Sizce hangisin almalıyım? Genişletmek için tıkla... Farklı farklı hem klavye hem mouse almanız daha mantıklı olacaktır.
Banek dedi: Merhaba, klavyem bozuldu ve ben yeni klavye alacağım ama faremde artık eskidiği için klavye ve klavye mouse seti arasında arasında kararsız kaldım. Sizce hangisin almalıyım? Genişletmek için tıkla... Farklı farklı hem klavye hem mouse almanız daha mantıklı olacaktır.
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Bence set almayın 250 TL'ye mouse ve klavye: Everest Kb-197 Tıtanıo Usb Aydınlatmalı Q Metal Yüzey Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Everest Kb-197 Tıtanıo Usb Aydınlatmalı Q Metal Yüzey Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Mouse:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bence set almayın 250 TL'ye mouse ve klavye: Everest Kb-197 Tıtanıo Usb Aydınlatmalı Q Metal Yüzey Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Everest Kb-197 Tıtanıo Usb Aydınlatmalı Q Metal Yüzey Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Mouse:Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 8 Haziran 2021 #4 Banek dedi: Merhaba, klavyem bozuldu ve ben yeni klavye alacağım ama faremde artık eskidiği için klavye ve klavye mouse seti arasında arasında kararsız kaldım. Sizce hangisin almalıyım? Genişletmek için tıkla... Set almak mantıklı değil bence. İkisini ayrı ayrı alırsanız daha memnun kalırsınız.
Banek dedi: Merhaba, klavyem bozuldu ve ben yeni klavye alacağım ama faremde artık eskidiği için klavye ve klavye mouse seti arasında arasında kararsız kaldım. Sizce hangisin almalıyım? Genişletmek için tıkla... Set almak mantıklı değil bence. İkisini ayrı ayrı alırsanız daha memnun kalırsınız.