Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar merhaba, bu sabah PC yi açtım ve klavye de enter tuşuna bastığımda görevini yapıyor fakat sonuna "," koyuyor, silme tuşuna basıyorum fakat silmiyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, bu sabah PC yi açtım ve klavye de enter tuşuna bastığımda görevini yapıyor fakat sonuna "," koyuyor, silme tuşuna basıyorum fakat silmiyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 8 Mayıs 2019 #2 yazılımsal olabilir klavyenin diline bir bak olmazsa format at ama donanımsal ise anam babam usulü tuşları sök temizle
yazılımsal olabilir klavyenin diline bir bak olmazsa format at ama donanımsal ise anam babam usulü tuşları sök temizle
Jusword Kilopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2019 #3 SaviorAngel™ dedi: yazılımsal olabilir klavyenin diline bir bak olmazsa format at ama donanımsal ise anam babam usulü tuşları sök temizle Genişletmek için tıkla... Bu sorun olduktan sonra klavye kendi kendine düzeldi. Fakat bugün yine aynı sorun oldu.
SaviorAngel™ dedi: yazılımsal olabilir klavyenin diline bir bak olmazsa format at ama donanımsal ise anam babam usulü tuşları sök temizle Genişletmek için tıkla... Bu sorun olduktan sonra klavye kendi kendine düzeldi. Fakat bugün yine aynı sorun oldu.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 11 Mayıs 2019 #4 Jusword dedi: Bu sorun olduktan sonra klavye kendi kendine düzeldi. Fakat bugün yine aynı sorun oldu. Genişletmek için tıkla... yazılımsal çok yüksek ihtimalle, verilerini yedekler ve format at en iyisi
Jusword dedi: Bu sorun olduktan sonra klavye kendi kendine düzeldi. Fakat bugün yine aynı sorun oldu. Genişletmek için tıkla... yazılımsal çok yüksek ihtimalle, verilerini yedekler ve format at en iyisi