Klavye yazılımı yapma

theunity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Wraith Prism) + MSI B550M PRO-VDH DDR4 + Zotac Gaming RTX3070 Ti AMP HOLOBLACK + XPG D35G 32GB 3200MHz CL16 + Delta 750W Gold Full Modüler Power Supply + Gamepower Warcry Pulse +WD Blue 1TB HDD + Kingston 500GB M.2SSD + Gamepower 144Hz 1ms + Epomaker X Aula F75 + HyperX Pulsefire Haste 2 + HyperX Cloud 2 Core Wirelless + HyperX DuoCast
Herkese merhaba, bende Rampage KB RX63 atom modeli bir klavye mevcut ürün kendi içerisinde modlardan değişebiliyor fakat karışık moda aldığımda gördüğüm renkleri tekli modda göremiyorum atıyorum 30 tane farklı tonda renk veriyorken tekli modda 7 tane renk seçeneği mevcut. Rampage bu klavyeye ait bir driver çıkarmamış bende madem görebiliyorum neden yazılımı yok diye düşündüm.

Aranızda bilen varsa beni bu konuda aydınlatabilirse ve mümkünse sadece 7 renk muhabbetini düzeltip istediğim renkleri klavyeye verebilmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…