S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.939 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #11 Yıkadınız mı cidden Hadi bir şeyler döken gördüm ama yıkayan ilk kez duydum/gördüm. İçinde su kalmadığından emin olun.
Yıkadınız mı cidden Hadi bir şeyler döken gördüm ama yıkayan ilk kez duydum/gördüm. İçinde su kalmadığından emin olun.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 18 Nisan 2021 #12 muhammedalibaoaş dedi: 14 yıl önce yaklaşık klavye alınmıştı. Aldığımızdan beri yıkamadık, 14 yıldan beri yani. Yıkadıktan sonra klavyede ışık geldi ama tuşlar çalışmıyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... 14 yıllıksa pek bir kurtarma şansınız yok yıkadıktan sonra.
muhammedalibaoaş dedi: 14 yıl önce yaklaşık klavye alınmıştı. Aldığımızdan beri yıkamadık, 14 yıldan beri yani. Yıkadıktan sonra klavyede ışık geldi ama tuşlar çalışmıyor. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... 14 yıllıksa pek bir kurtarma şansınız yok yıkadıktan sonra.