T taner öztürk Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 38 7 Ocak 2024 #1 Klavye Z tuşu çalışmıyor. Başka klavye aldım onunda Z tuşu çalışmıyor. Shift +Z tuşuna basınca çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Klavye Z tuşu çalışmıyor. Başka klavye aldım onunda Z tuşu çalışmıyor. Shift +Z tuşuna basınca çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 taner öztürk dedi: Klavye Z tuşu çalışmıyor. Başka klavye aldım onunda Z tuşu çalışmıyor. Shift +Z tuşuna basınca çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran klavyesinde çalışıyor mu?
taner öztürk dedi: Klavye Z tuşu çalışmıyor. Başka klavye aldım onunda Z tuşu çalışmıyor. Shift +Z tuşuna basınca çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran klavyesinde çalışıyor mu?
Y ysfysf Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Yabancı klavye olabilir klavyeyi Türkçe yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
T taner öztürk Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 38 11 Ocak 2024 #4 White dragon dedi: Ekran klavyesinde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor
S slomencon Femtopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #5 Aynı sorun bende de var. Çözebildin mi?