Purim Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 478 Çözümler 2 Yer Ankara 6 Aralık 2024 #1 Merhaba, klavyede örneğin alt + 1 yaptığımda atıyorum "merhaba" yazısını yapıştıracak bir program bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Merhaba, klavyede örneğin alt + 1 yaptığımda atıyorum "merhaba" yazısını yapıştıracak bir program bilen var mı?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.788 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 Purim dedi: Merhaba, klavyede örneğin alt + 1 yaptığımda atıyorum "merhaba" yazısını yapıştıracak bir program bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Klavyenizin makro programı varsa onunla yapabilirsiniz yoksa da şu ikisi iyidir Macro Recorder for Windows/Mac - No more repetitive tasks - Mouse and Keyboard Capture Macro Recorder is an automation solution and saves you from repetitive procedures. Like a tape recorder, macro recorder records mouse clicks, mouse movements… www.macrorecorder.com AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com Artı 0 Eksi
Purim dedi: Merhaba, klavyede örneğin alt + 1 yaptığımda atıyorum "merhaba" yazısını yapıştıracak bir program bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Klavyenizin makro programı varsa onunla yapabilirsiniz yoksa da şu ikisi iyidir Macro Recorder for Windows/Mac - No more repetitive tasks - Mouse and Keyboard Capture Macro Recorder is an automation solution and saves you from repetitive procedures. Like a tape recorder, macro recorder records mouse clicks, mouse movements… www.macrorecorder.com AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com