Klavyede 10 parmak nasıl yazılır?

Ukaix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyede sol elimle 5 parmakla da yazabiliyorum fakat sağ elimin sadece işaret parmağıyla yazabiliyorum yani tek parmak. Nasıl 5 parmakla yazma alışkanlığı kazanabilirim sağ elim için? Dakikada 105 kelime yazıyormuşum.

Aynı şey bende de var ne zaman 10 parmak denemesi yapsam parmaklarım GORA'daki elllere dönüyor beynim çorba oluyor.

Ben mesela hızlı yazan biriyim fakat 10 parmak kullanmıyorum. Başparmağım ve serçe parmağımı dışarıda bırakmak üzere yazıyorum. Böylesi benim için daha rahat oluyor yani demek istediğim kendinize göre rahat ettirecek yazma tipi bulun. Bir de 10FastFingers üzerinden yazarken süre var diye stres yaparsan sonuçta düşecektir. Süresine takılmadan rahat rahat kendini ve parmaklarını germeden yazmaya odaklanırsan zamanla daha da bu fotoğraftaki sonuçtan iyi yapacaksın.

5 parmağa gerek yok herkesin kendine göre stili vardır ben 2 elde toplam 4 parmakla dakikada 369 kelime yazabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…