moai Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Klavyede 3 tuşuna basıyorum olmuyor başka bilgisayarda denedim oldu ama kendi bilgisayarımda çalışmıyor nedeni nedir? Klavye yeni bu arada.
Klavyede 3 tuşuna basıyorum olmuyor başka bilgisayarda denedim oldu ama kendi bilgisayarımda çalışmıyor nedeni nedir? Klavye yeni bu arada.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.266 Çözümler 5 29 Ekim 2023 #2 Klavye modeli nedir?
moai Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Roseus dedi: Klavye modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Dark Elite Force GK1000.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.266 Çözümler 5 29 Ekim 2023 #4 moai dedi: Dark Elite Force GK1000. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu Razer ornata v2 ile yaşadım. Uygulamasına girdiğimde basamadığım tuşa makro atandığını gördüm. Eğer uygulaması varsa klavyenizin bi bakın.
moai dedi: Dark Elite Force GK1000. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu Razer ornata v2 ile yaşadım. Uygulamasına girdiğimde basamadığım tuşa makro atandığını gördüm. Eğer uygulaması varsa klavyenizin bi bakın.
moai Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 Roseus dedi: Aynı sorunu Razer Ornata V2 ile yaşadım. Uygulamasına girdiğimde basamadığım tuşa makro atandığını gördüm. Eğer uygulaması varsa klavyenizin bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bende onu araştırıyorum hocam ama bulamadım Dark'ın kendi sitesinde sadece Gaming mouse GM2000 uygulaması var.
Roseus dedi: Aynı sorunu Razer Ornata V2 ile yaşadım. Uygulamasına girdiğimde basamadığım tuşa makro atandığını gördüm. Eğer uygulaması varsa klavyenizin bir bakın. Genişletmek için tıkla... Bende onu araştırıyorum hocam ama bulamadım Dark'ın kendi sitesinde sadece Gaming mouse GM2000 uygulaması var.