Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #11 Letgo'da satabilirsin imanlı klavye diye.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 Mert ama Şişko olan dedi: Teşekkürler Yorumlarınız için sorun kendi kendine halloldu imanlı klavye Genişletmek için tıkla... As demişsindir ondandır ondan
Mert ama Şişko olan dedi: Teşekkürler Yorumlarınız için sorun kendi kendine halloldu imanlı klavye Genişletmek için tıkla... As demişsindir ondandır ondan
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 1 Mayıs 2021 #13 Mert ama Şişko olan dedi: Bugün klavyemi sildim temizledim tekrar taktığımda ise A harfine basınca ya basınca SA yazıyor. Diğer tuşlarda böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Mashallah our brothers love from Somali.
Mert ama Şişko olan dedi: Bugün klavyemi sildim temizledim tekrar taktığımda ise A harfine basınca ya basınca SA yazıyor. Diğer tuşlarda böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Mashallah our brothers love from Somali.