ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 22 Şubat 2024 #1 Klavyemde bir tuşun başka bir şey yapmasını istiyorum. Atıyorum CTRL tuşu Shift işlevi görsün, bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2024
Klavyemde bir tuşun başka bir şey yapmasını istiyorum. Atıyorum CTRL tuşu Shift işlevi görsün, bu mümkün mü?
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #2 Klavyenin yazılımı varsa makro ayarlarından yapabilirsin. Artı 0 Eksi
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 22 Şubat 2024 #3 Böyle bir video görmüştüm, belki işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Böyle bir video görmüştüm, belki işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #4 AGI dedi: Böyle bir video görmüştüm, belki işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu olay da baya iyiymiş Artı 0 Eksi
AGI dedi: Böyle bir video görmüştüm, belki işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu olay da baya iyiymiş
KS KS ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 22 Şubat 2024 #5 AGI dedi: Böyle bir video görmüştüm, belki işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FN tuşuna atamak için FN'ye basıyorum ancak olmuyor. Ne yapmam gerek? Artı 0 Eksi
AGI dedi: Böyle bir video görmüştüm, belki işinize yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FN tuşuna atamak için FN'ye basıyorum ancak olmuyor. Ne yapmam gerek?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 22 Şubat 2024 #6 ŞüpheliHain dedi: FN tuşuna atamak için FN'ye basıyorum ancak olmuyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: FN tuşuna atamak için FN'ye basıyorum ancak olmuyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.