ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #1 G510 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT - Vatan Bilgisayar Bu klavyeye bakıyordum yorumlarda çorba yapılmıyor yazıyordu bu çorba kavramı tam olarak ne anlama geliyor? Genellikle Dota 2 ve FPS oyunları oynarım bir sorun çıkarırmı?
G510 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT - Vatan Bilgisayar Bu klavyeye bakıyordum yorumlarda çorba yapılmıyor yazıyordu bu çorba kavramı tam olarak ne anlama geliyor? Genellikle Dota 2 ve FPS oyunları oynarım bir sorun çıkarırmı?
memogoren Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #2 Sıcaklık diye tahmin ediyorum.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #3 O klavye sorun çıkarırsa bizimkiler çin malı bir plastik olur. Çorba = klavye + tuz + su böylece klavye çorban hazırlanmış oluyor. Klavyede çorba olmaz. Yorumu yapan yapışkan tuşları kast etmiş olabilir. 18 tane programlanabilir G tuşları ile her oyunda iyi bir şekilde oynarsınız. memogoren dedi: Sıcaklık diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım hiçbir klavye ısınmıyor. Yorumu yazan kullanıcının ürünü bozuk olabilir.
O klavye sorun çıkarırsa bizimkiler çin malı bir plastik olur. Çorba = klavye + tuz + su böylece klavye çorban hazırlanmış oluyor. Klavyede çorba olmaz. Yorumu yapan yapışkan tuşları kast etmiş olabilir. 18 tane programlanabilir G tuşları ile her oyunda iyi bir şekilde oynarsınız. memogoren dedi: Sıcaklık diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım hiçbir klavye ısınmıyor. Yorumu yazan kullanıcının ürünü bozuk olabilir.
skartal Hectopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 136 Makaleler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2014 #4 Ahahahha adamlar ironi yapmış ya yani diyor ki klavye o kadar iyi ki tek eksiği var o da çorba yapamıyor oluşu yoksa teknik bir şey değil
Ahahahha adamlar ironi yapmış ya yani diyor ki klavye o kadar iyi ki tek eksiği var o da çorba yapamıyor oluşu yoksa teknik bir şey değil
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2014 #5 Aynen adamlar ironi yaparaktan oldukça iyi bir ürün olduğunu söylemek istiyorlar. Yani ısınma, terleme yapma gibi şeyleri kastetmemişler.
Aynen adamlar ironi yaparaktan oldukça iyi bir ürün olduğunu söylemek istiyorlar. Yani ısınma, terleme yapma gibi şeyleri kastetmemişler.