P pho3nixx Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Konsol tusu (é) 1 basıyor. Klavye bozuk diye klavye değıstırdım ama sorun hala devam edıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Konsol tusu (é) 1 basıyor. Klavye bozuk diye klavye değıstırdım ama sorun hala devam edıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 27 Haziran 2021 #2 pho3nixx dedi: Konsol tusu (é) 1 basıyor. Klavye bozuk diye klavye değıstırdım ama sorun hala devam edıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Klavye düzeni sorunludur. Artı 0 Eksi
pho3nixx dedi: Konsol tusu (é) 1 basıyor. Klavye bozuk diye klavye değıstırdım ama sorun hala devam edıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Klavye düzeni sorunludur.
KS KS P pho3nixx Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #3 TheLastTereyagi dedi: Klavye düzeni sorunludur. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim Artı 0 Eksi
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 pho3nixx dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderebilirsiniz veya klavyeniz hot swapple ise Switch'ini değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
pho3nixx dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderebilirsiniz veya klavyeniz hot swapple ise Switch'ini değiştirebilirsiniz.
KS KS P pho3nixx Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #5 eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım pho3nixx dedi: onsol tusu (é) 1 basıyor. Klavye bozuk diye klavye değıstırdım ama sor Genişletmek için tıkla... charm dedi: Garantiye gönderebilirsiniz veya klavyeniz hot swapple ise Switch'ini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım Artı 0 Eksi
eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım pho3nixx dedi: onsol tusu (é) 1 basıyor. Klavye bozuk diye klavye değıstırdım ama sor Genişletmek için tıkla... charm dedi: Garantiye gönderebilirsiniz veya klavyeniz hot swapple ise Switch'ini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım
mgok Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #6 USB girişini değiştirmeyi deneyin yazılımsal bir sorundan klavye düzeniniz değişiyor bilgisayarda büyük ihtimalle. İnternette klavye düzeni şeklinde aratırsanız düzeltebilirsiniz büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
USB girişini değiştirmeyi deneyin yazılımsal bir sorundan klavye düzeniniz değişiyor bilgisayarda büyük ihtimalle. İnternette klavye düzeni şeklinde aratırsanız düzeltebilirsiniz büyük ihtimalle.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #7 pho3nixx dedi: eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım Genişletmek için tıkla... Klavyenizin modeli nedir ? Artı 0 Eksi
pho3nixx dedi: eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım eskı klavyemdede aynı hata vardı yenı klavye aldım yıne aynı hatayla karsılastım Genişletmek için tıkla... Klavyenizin modeli nedir ?
KS KS P pho3nixx Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #8 charm dedi: Klavyenizin modeli nedir ? Genişletmek için tıkla... Everest KB-197 Titanio Artı 0 Eksi
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #9 pho3nixx dedi: Everest KB-197 titanio Genişletmek için tıkla... Hocam Everest kötü bir marka genellikle ürünlerinin malzeme kalitesi kötü oluyor iade edebiliyorsanız iade edin. Artı 0 Eksi
pho3nixx dedi: Everest KB-197 titanio Genişletmek için tıkla... Hocam Everest kötü bir marka genellikle ürünlerinin malzeme kalitesi kötü oluyor iade edebiliyorsanız iade edin.
KS KS P pho3nixx Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #10 charm dedi: Hocam Everest kötü bir marka genellikle ürünlerinin malzeme kalitesi kötü oluyor iade edebiliyorsanız iade edin. Genişletmek için tıkla... canım kardesım sıkıntı klavyaden degıl farklı klavyededen denedım sıkıntı sıstemsen buyuk ıhtımal. Artı 0 Eksi
charm dedi: Hocam Everest kötü bir marka genellikle ürünlerinin malzeme kalitesi kötü oluyor iade edebiliyorsanız iade edin. Genişletmek için tıkla... canım kardesım sıkıntı klavyaden degıl farklı klavyededen denedım sıkıntı sıstemsen buyuk ıhtımal.