Klavyede D tuşu basılı kalma sorunu

01sifir

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıcısıydım, temp dosyalarini sildim. CS:GO oyununu açtım.
Oyuna girince D tuşu yani sağa giderken sıkıntı olduğunu, bir gidip bir gitmediğini fark ettim.
Oyundan çıktım, PC'yi restartladım, sürekli "ddddddddddddd" basılı kalıyordu. Klavyede sorun yok.

Windows 7 format attim, hala basılı kalıyor, combofix ile tarattım. Basılı kalınca diğer tuşlara basınca geçiyor.
Ama D tuşu çalışmıyor.

Not: Klavyede sorun olması imkansız, yazılımsal problem, her PC açılınca textbox mouse focuslayınca "ddddddddddddd" spam oluyor, başka tuşlara basınca düzeliyor.

Araştırınca aynı soruna benzeyen bir konu açılmış: Cooler Master MasterKeys Lite L Combo WASD Sorunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Oğlumda oyun oynarken aynı problemi yaşamıştı. Ben klavye ayarlarından "yineleme hızı" ve "yineleme gecikmesi" seçenekleriyle oynayarak düzeltmiştim. Sanırım en düşük seviyelere çekmiştim, şu an tam hatırlamıyorum. Sizde işe yarar mı bilemiyorum, denemediyseniz bir deneyin.

Büyük ihtimalle klavyede teknik bir arıza mevcut. Garanti süreniz dolmadıysa, Klavyeyi geri gönderin. Yenisini talep edin.

Oğlumda oyun oynarken aynı problemi yaşamıştı. Ben klavye ayarlarından "yineleme hızı" ve "yineleme gecikmesi" seçenekleriyle oynayarak düzeltmiştim. Sanırım en düşük seviyelere çekmiştim, şu an tam hatırlamıyorum. Sizde işe yarar mı bilemiyorum, denemediyseniz bir deneyin.
Merhaba, maalesef ki işe yaramadı.

Büyük ihtimalle klavyede teknik bir arıza mevcut. Garanti süreniz dolmadıysa, Klavyeyi geri gönderin. Yenisini talep edin.
Merhaba, klavye değil yani bilgisayarım laptop benim. Garanti süresi de doldu. MSI GE60

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı