Klavyede dört tuşuna basılmıyor

corlulu

Hectopat
Yer
Отгонтэнгэр
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard: MSI A320M-A PRO
GPU: Asus RX570
CPU: AMD Ryzen 3 3200G
RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM
Case: Corsair iCUE 465X
Meslek
Harbiye Nazırı
Dostlar daha önce buna benzer bir konu açmıştım fakat çok ilgi çekmemişti. Sinirlendim bayağı, şimdi onun çözümünü buldum

Sorun şöyle: Klavyede dört tuşuna basıyordum fakat ekrana yazılmıyordu. Bunun klavyenin fizikselden olup olmadığını anlamak için BIOS'ta dört tuşuna bastım ve yazdığını gördüm. Bir videoda aygıt yöneticisine girip sürücüyü güncelleştirip yeniden başlatınca düzeldiğini söylüyordu öyle yapınca düzeldi. Daha sonrasında 2 gün geçti ve bum! Gene dört tuşu basmıyor. Gene aynı çözümü uyguladım bu sefer hiçbir tuş basmıyordu. Sistemi geri aldım ve yazılımsal olduğunun kanıtını buldum. Tuşlar basıyor ve dört tuşu hala basmıyor. Lütfen konuya ilgi gösterin çözelim şunu. Aygıt yöneticisinden bir daha güncelledim fakat gene olmadı. :(

Klavyenin markası nedir? Rampage mi Gamepower mı?
İzoly hocam İzoly G500 Set
Klavyenin markasını sormaktan vazgeçin donanımsal değil bu kadar sıradan bir klavyenin yazılımı da olmaz zaten windowstan birşey yapmamız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı