Klavyede DPI ne işe yarar?

Daha fazla  
Arkadaşlar klavyemde DPI ayarı var bu ne işe yarıyor ve düşükte mi daha iyi olur yoksa yüksekte mi?
Klavye: A4Tech G800v Max 3200 DPI.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle X7'nin faresini kullanırsan bu ayarlar ile fare DPI'ını ayarlamana olanak sağlıyor.

Hayır bu sadece kalavye için yapılmış bir driver zaten DPI değiştiğimde yazı yazarken fark görülüyor fakat düşük mü yoksa yüksek olunca daha iyi oluyor onu anlayamadım zaten A4Tech sitesinde de bu klavyenin özelliklerine baktığım da bu tip modlardan bahsediyor.
Program çok iyiymiş.
Random atmamak için kendimi zor tutuyorum.
Sanırım program mouse ile klavyeyi karıştırıyor.

Eski bir klavye programın bu şekilde gözükmesi normal gibi.

Hayır bu sadece kalavye için yapılmış bir driver zaten DPI değiştiğimde yazı yazarken fark görülüyor fakat düşük mü yoksa yüksek olunca daha iyi oluyor onu anlayamadım zaten A4Tech sitesinde de bu klavyenin özelliklerine baktığım da bu tip modlardan bahsediyor.
Klavye modelinizi internette arattığımda tahmin ettiğim gibi daha önce kullanma fırsatı yakaladığım klavyeler arasından bir tanesi aynını zamanda bölgemdeki internet kafelerde eskiden bulunurlardı. Bununla beraber V-Track F7 farenin DPI ayarını değiştiriyorduk.

Günümüzde çoğu klavye/fare programlarında bu özellik bulunmaktadır. Makro olarak ekleyebilmeniz için fare takılı olmasına gerek duymasa bile uyumlu fare dışında farenizin DPI ayarını değiştirmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı