bravVenn Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Merhaba. Klavyedeki "E, C, 3, D" tuşlari çalişmiyor nasıl düzeltebilirim?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.455 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #2 bravVenn dedi: Merhaba. Klavyedeki "e, C, 3, D" tuşlari çalişmiyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hotswap bir mekanik klavyeyse switchi değiştirin değilse yenisini alın membran bir klavyeyse yine aynı yenisini alın.
bravVenn dedi: Merhaba. Klavyedeki "e, C, 3, D" tuşlari çalişmiyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hotswap bir mekanik klavyeyse switchi değiştirin değilse yenisini alın membran bir klavyeyse yine aynı yenisini alın.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 17 Mart 2025 #3 Klavyenizi yakın zamanda temizlediniz mi? Klavyeniz mekanik mi?
bravVenn Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #4 Bilgisayarı açarken üstünden hafif baskıyla ıslak mendille sildim, evet mekanik.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.455 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #5 bravVenn dedi: Bilgisayarı açarken üstünden hafif baskıyla ıslak mendille sildim, evet mekanik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal klavyenizin switchleri kalitesiz veya klavyenin kendisi kalitesiz yani sorun kalitesizlik. Bütçe bekleyip sağlam bir klavye almanızı öneririm.
bravVenn dedi: Bilgisayarı açarken üstünden hafif baskıyla ıslak mendille sildim, evet mekanik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal klavyenizin switchleri kalitesiz veya klavyenin kendisi kalitesiz yani sorun kalitesizlik. Bütçe bekleyip sağlam bir klavye almanızı öneririm.