Klavyede e tuşu takılı kalıyor

kastra

Centipat
Daha fazla  
Klavyemde e tuşu sanırım takılı kalıyor ve S, R, a gibi tuşlara bastığımda e de çıkıyor ayrıca E'ye basmaya çalıştığımda bazen çalışmıyor bazen de E'yi spamliyor kendi kendine. Sorun ve çözümü nedir?

klavye modelim : steelseries apex 5

Farklı bir cihazda deneyin olmazsa yazılımını güncelleyin

3 yıldır kullanıyorum iade edebileceğimi sanmıyorum başka bir çözümü var mıdır sadece E'de sıkıntı var

Farklı bir cihazda deneyin olmazsa yazılımını güncelleyin
yazılımı nasıl güncellerim?

Farklı bir klavye deneyin arkadaşın dediği gibi eğer sorun devam ediyorsa Windows'tan kaynaklıdır etmiyorsa klavyede bir sorun vardır driver güncelleyip deneyin. Temiz bir şekidle driverı kaldırıp en güncel sürümünü tekrar yükleyip deneyin.

3 yıldır kullanıyorum iade edebileceğimi sanmıyorum başka bir çözümü var mıdır sadece E'de sıkıntı var
Çözümü yok çünkü klavye hotswap değil. Bir şekilde satabilirsin belki. Attığımı al, hotswap. Tuş bozulursa yeni tuş takabiliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimal WS (Windows) ile alakalıdır. Klavyeni değiştirmeni öneririm.

Gören Aula'nın yetkili satıcısı sanar bu arada bu klavyeden bende aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…