Klavyede e tuşu takılı kalıyor

3 yıldır kullanıyorum iade edebileceğimi sanmıyorum başka bir çözümü var mıdır sadece E'de sıkıntı var.

Yazılımı nasıl güncellerim?

Bring your gear to life | Engine by SteelSeries adresine gidin. Yazılımı kurduktan sonra açın. SteelSeries Engine, bağlı olan tüm SteelSeries cihazlarını otomatik olarak algılar. Yazılım açıldığında, bağlı olan SteelSeries Apex 5 klavyeniz otomatik olarak listelenecektir. Klavyenizi seçin. Yazılım açıldığında, bağlı olan SteelSeries Apex 5 klavyeniz otomatik olarak listelenecektir. Klavyenizi seçin. Güncelleme işlemine başlamak için ekrandaki talimatları izleyin. Yazılım, klavyenizin en son sürümüne güncellenmesi için gerekli adımları gerçekleştirecektir. Güncelleme olduktan sonra yeniden başlatın bilgisayarı ve klavyeyi.

cihazıınız için en güncel sürücüler zaten yüklü diyor

Cihazıınız için en güncel sürücüler zaten yüklü diyor

Onu biliyorum hocam, eğer başka klavye denediğinizde o klavyede sorun çıkarmıyorsa ana klavyenizin driverını temiz bir şekilde silip en güncel sürümünü yükleyip deneyin.

bahsettiğiniz uygulama bu mu?

Hocam Klavyenin E tuşunu söküp switchi kontak spreyi ile temizleyin.
Hirdavatcilarda bulabilirsiniz kontak spreyi ama yağsız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…