izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba)
En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba)
Çözüm B B BerktaN 6 Ağustos 2021 izzet177 dedi: Eki Görüntüle 1129493 En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba) Genişletmek için tıkla... Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin?
izzet177 dedi: Eki Görüntüle 1129493 En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba) Genişletmek için tıkla... Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin?
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #2 Scroll lock olması lazım. Artı 0 Eksi
3 319179 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 2 6 Ağustos 2021 #3 Siyah bantı minik bir şekilde kesip üstüne yapıştır. Artı 0 Eksi
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 6 Ağustos 2021 #4 izzet177 dedi: Eki Görüntüle 1129493 En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba) Genişletmek için tıkla... Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin? Artı 2 Eksi Çözüm
izzet177 dedi: Eki Görüntüle 1129493 En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba) Genişletmek için tıkla... Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin?
KS KS izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #5 BerktaN dedi: Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Çözüm bu, teşekkürler. Artı 0 Eksi
BerktaN dedi: Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Çözüm bu, teşekkürler.
S sinansnn Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 BerktaN dedi: Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Ya olum çok sağol sayende bende çözdüm. Diyorum klavyenin win tuşu bozuldu herhalde. Bi bastım düzeldi. Artı 0 Eksi
BerktaN dedi: Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Ya olum çok sağol sayende bende çözdüm. Diyorum klavyenin win tuşu bozuldu herhalde. Bi bastım düzeldi.