0Ulox Decapat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #1 Klavyede enter tuşum çalışmıyor ancak bilgisayarı yeniden başlat yaptığımda bir kereye mahsus çalıştı. Şu anda çalışmıyor. Ne yapmam lazım, yardım edebilir misin?
Klavyede enter tuşum çalışmıyor ancak bilgisayarı yeniden başlat yaptığımda bir kereye mahsus çalıştı. Şu anda çalışmıyor. Ne yapmam lazım, yardım edebilir misin?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.035 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #11 Başka bir cihaz da denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS 0Ulox Decapat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #12 Prime777 dedi: Garantiye göndermeye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Garantisi biteli oldu. Rexie dedi: Başka bir cihaz da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka klavye yok. Başardım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Garantiye göndermeye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Garantisi biteli oldu. Rexie dedi: Başka bir cihaz da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka klavye yok. Başardım.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.035 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #13 0Ulox dedi: Garantisi biteli oldu. Başka klavye yok. Başardım. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Çözümü paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
0Ulox dedi: Garantisi biteli oldu. Başka klavye yok. Başardım. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Çözümü paylaşabilir misiniz?
KS KS 0Ulox Decapat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #14 Rexie dedi: Nasıl? Çözümü paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klavye makro olarak kalmış Razer'in kendi uyglamasıdan onu düzellttim. Artı 0 Eksi
Rexie dedi: Nasıl? Çözümü paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klavye makro olarak kalmış Razer'in kendi uyglamasıdan onu düzellttim.