Emir Kağan Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Windows 11 kullanıyorum sesi klavyeden FN+F8 ile açıyorum, sadece F8'e nasıl atayabilirim?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.728 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 7 Temmuz 2022 #2 Masaüstü mü laptop mu? Laptoplarda BIOS'tan bir ayarla yapabiliyorsunuz.
Ekmek canavarı Centipat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #3 Bazı cihazlarda FN + ESC fnlock olabiliyor. Laptop kullanıyorsanız üzerinde fnlock yazan tuş varsa ona basmayı deneyin.
Bazı cihazlarda FN + ESC fnlock olabiliyor. Laptop kullanıyorsanız üzerinde fnlock yazan tuş varsa ona basmayı deneyin.
Emir Kağan Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #4 Emperor4231 dedi: Masaüstü mü laptop mu? Laptoplarda BIOS'tan bir ayarla yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... laptop Ekmek canavarı dedi: Bazı cihazlarda FN + ESC fnlock olabiliyor. Laptop kullanıyorsanız üzerinde fnlock yazan tuş varsa ona basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum da öyle bir tuş yok.
Emperor4231 dedi: Masaüstü mü laptop mu? Laptoplarda BIOS'tan bir ayarla yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... laptop Ekmek canavarı dedi: Bazı cihazlarda FN + ESC fnlock olabiliyor. Laptop kullanıyorsanız üzerinde fnlock yazan tuş varsa ona basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum da öyle bir tuş yok.
Ekmek canavarı Centipat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #5 Emir Kağan dedi: Laptop. Laptop kullanıyorum da öyle bir tuş yok. Genişletmek için tıkla... FN + ESC denediniz mi? Eğer olmadıysa BIOS ayarını değiştirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir Kağan dedi: Laptop. Laptop kullanıyorum da öyle bir tuş yok. Genişletmek için tıkla... FN + ESC denediniz mi? Eğer olmadıysa BIOS ayarını değiştirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir Kağan Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #6 Ekmek canavarı dedi: FN + ESC denediniz mi? Eğer olmadıysa BIOS ayarını değiştirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim hallettim.
Ekmek canavarı dedi: FN + ESC denediniz mi? Eğer olmadıysa BIOS ayarını değiştirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşim hallettim.