ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.079 Çözümler 6 19 Mayıs 2025 #1 Nasıl anlatırım bilmiyorum ama mini klavye kullanıyorum F tuşları yok. Normalde FN ve 5 basınca F 5 atardı, şimdi 5E basınca F5 atıyor, FN ve 5E basınca sadece 5 yazıyor. Nasıl çözebilirim? Fiziksel bir arıza yok.
Nasıl anlatırım bilmiyorum ama mini klavye kullanıyorum F tuşları yok. Normalde FN ve 5 basınca F 5 atardı, şimdi 5E basınca F5 atıyor, FN ve 5E basınca sadece 5 yazıyor. Nasıl çözebilirim? Fiziksel bir arıza yok.
Çözüm ozguven_askim 19 Mayıs 2025 nedensevilmedik dedi: CTRL ESC yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım olmadı Win barı açılıyordu. Sonra CTRL Win ESC yaptım oldu sağ ol.
nedensevilmedik dedi: CTRL ESC yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım olmadı Win barı açılıyordu. Sonra CTRL Win ESC yaptım oldu sağ ol.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.300 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #2 CTRL ESC yapabilir misiniz? Artı 1 Eksi
KS KS ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.079 Çözümler 6 19 Mayıs 2025 #3 nedensevilmedik dedi: CTRL ESC yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım olmadı Win barı açılıyordu. Sonra CTRL Win ESC yaptım oldu sağ ol. Artı 0 Eksi Çözüm
nedensevilmedik dedi: CTRL ESC yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım olmadı Win barı açılıyordu. Sonra CTRL Win ESC yaptım oldu sağ ol.