Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 959 Çözümler 1 15 Ağustos 2022 #1 Tuş kuvvetinde gf yazıyor. Bazı klavyelerde G yazıyor bir fark var mı? Gram diye biliyorum ben, gf farklı bir şey mi?
Tuş kuvvetinde gf yazıyor. Bazı klavyelerde G yazıyor bir fark var mı? Gram diye biliyorum ben, gf farklı bir şey mi?
OnuRBayraM Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 322 Çözümler 6 15 Ağustos 2022 #2 Klavyeler için 'gram force' diye geçiyor biliyorum gram ağırlığı gram kuvveti diye çevirebiliriz. Bir fark olduğunu sanmıyorum
Klavyeler için 'gram force' diye geçiyor biliyorum gram ağırlığı gram kuvveti diye çevirebiliriz. Bir fark olduğunu sanmıyorum
ulasmulas Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 150 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 Gf gram-force demektir bazen yerine sadece G de kullanılıyor. Ayrıca centinewton (cN) da aynı amaçla kullanılabilen bir birimdir.
Gf gram-force demektir bazen yerine sadece G de kullanılıyor. Ayrıca centinewton (cN) da aynı amaçla kullanılabilen bir birimdir.