Klavyenizin markası şunlar mı: Rampage, Altec, Gamepower, Redragon, Frisby, gamebosster, inca, Turbox, Polosmart, Piranha, Havit, Everest, lecoo.
Bunlardan biri ise noramal, bunlar arasında yoksa sorun başka bir şey olabilir.
Klavyenizin markası şunlar mı: Rampage, Altec, Gamepower, Redragon, Frisby, gamebosster, inca, Turbox, Polosmart, Piranha, Havit, Everest, lecoo.
Bunlardan biri ise noramal, bunlar arasında yoksa sorun başka bir şey olabilir.
Merhabalar Logitech'in G213 prodicy modelini kullanıyorum. Bazı tuşlarda çift basma, sert basmayınca algılamama gibi sorunlar var. Space tuşu, j tuşu, n tuşu, m tuşu, b tuşu şu ana kadar tespit ettiklerim. Ürünü temmuz başı gibi İtopya'dan aldım. Çözümü var mıdır? Teşekkürler.
Merhabalar Logitech'in G213 prodicy modelini kullanıyorum. Bazı tuşlarda çift basma, sert basmayınca algılamama gibi sorunlar var. Space tuşu, j tuşu, n tuşu, m tuşu, b tuşu şu ana kadar tespit ettiklerim. Ürünü temmuz başı gibi İtopya'dan aldım. Çözümü var mıdır? Teşekkürler.
Arkadaşlar klavyeyi alalı 1 yıl oldu ve tuş basmama sorunu ortaya çıktı. 10 tane basarsam 2-3 tane algılıyor. Temizledim her şeyi yaptım tozlarını sildim ama düzelmedi. Çoğu tuşunda var Shift W D a s 3 l m n gibi tuşlarda oluyor yani rastgele burada teknik servisi var mıdır havit markasının?
www.technopat.net
Kalitesiz Switch markaları işte daha ne iddia ediyorsun.