S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Klavyemde FN+F8 FN+F9 Kısayolları var. Ama FN tuşu benim çok uzağımda kalıyor oyun oynarken değiştirmek mümkün olmuyor. Bu kısayolu ALT+F8 ALT+F9 yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Klavyemde FN+F8 FN+F9 Kısayolları var. Ama FN tuşu benim çok uzağımda kalıyor oyun oynarken değiştirmek mümkün olmuyor. Bu kısayolu ALT+F8 ALT+F9 yapabilir miyim?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 11 Mart 2022 #2 FN tuşu Fonksiyon Tuşu, yapabilmen mümkün mü bilmiyorum. Klavye modelin ne?
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 bados123 dedi: FN tuşu Fonksiyon Tuşu, yapabilmen mümkün mü bilmiyorum. Klavye modelin ne? Genişletmek için tıkla... Piranha 2345 yazıyor arkasında.
bados123 dedi: FN tuşu Fonksiyon Tuşu, yapabilmen mümkün mü bilmiyorum. Klavye modelin ne? Genişletmek için tıkla... Piranha 2345 yazıyor arkasında.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 11 Mart 2022 #4 Aşağıdaki makaledekileri yapmayı dene. Klavyenin uygulaması olmadığı için klavye üzerindeki fonksiyon tuşu ile kısayolları kullanman gerekiyor. Microsoft klavyem için kısayol tuşlarını yeniden atamak Nasıl yaparım?? - Microsoft Desteği Bu makalede size, günlük görevlerinizi gerçekleştirmeyi daha kolay hâle getirmek için bazı tuşların nasıl yeniden atanacağı gösterilmektedir. support.microsoft.com
Aşağıdaki makaledekileri yapmayı dene. Klavyenin uygulaması olmadığı için klavye üzerindeki fonksiyon tuşu ile kısayolları kullanman gerekiyor. Microsoft klavyem için kısayol tuşlarını yeniden atamak Nasıl yaparım?? - Microsoft Desteği Bu makalede size, günlük görevlerinizi gerçekleştirmeyi daha kolay hâle getirmek için bazı tuşların nasıl yeniden atanacağı gösterilmektedir. support.microsoft.com