Namikazee8 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Klavyede numpad anlamsız bir şekilde sayı yazmıyor NumLock'u kontrol ettim 8 yukarı 4 sol 6 sağ gibi çalışıyor.
Klavyede numpad anlamsız bir şekilde sayı yazmıyor NumLock'u kontrol ettim 8 yukarı 4 sol 6 sağ gibi çalışıyor.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 17 Kasım 2024 #2 Namikazee8 dedi: Klavyede numpad anlamsız bir şekilde sayı yazmıyor NumLock'u kontrol ettim 8 yukarı 4 sol 6 sağ gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... FN+ NumLock basıp denedin mi?
Namikazee8 dedi: Klavyede numpad anlamsız bir şekilde sayı yazmıyor NumLock'u kontrol ettim 8 yukarı 4 sol 6 sağ gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... FN+ NumLock basıp denedin mi?
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 17 Kasım 2024 #3 Arama bölümüne "Erişilebilirlik fare ayarları" yazıp "fare tuşları" sekmesi açıksa kapatır mısın?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 YcS dedi: Arama bölümüne "erişilebilirlik fare ayarları" yazıp "fare tuşları" sekmesi açıksa kapatır mısın? Genişletmek için tıkla... Kısayolu Shift+alt+NumLock'tur.
YcS dedi: Arama bölümüne "erişilebilirlik fare ayarları" yazıp "fare tuşları" sekmesi açıksa kapatır mısın? Genişletmek için tıkla... Kısayolu Shift+alt+NumLock'tur.
Namikazee8 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Fare tuşları kapalı NumLock kontrol edildi ama aynı sorun devam ediyor.
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 17 Kasım 2024 #6 Namikazee8 dedi: Fare tuşları kapalı NumLock kontrol edildi ama aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Söylediğim ayar kapalı olarak kalsın. Ek olarak bence Aygıt yöneticisinden klavye sürücüsünü kaldır sonra klavyeyi çıkartıp yeniden tak bilgisayara. Sürücüsü otomatik yüklenecek belki bu şekilde ayar geçerli olur.
Namikazee8 dedi: Fare tuşları kapalı NumLock kontrol edildi ama aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Söylediğim ayar kapalı olarak kalsın. Ek olarak bence Aygıt yöneticisinden klavye sürücüsünü kaldır sonra klavyeyi çıkartıp yeniden tak bilgisayara. Sürücüsü otomatik yüklenecek belki bu şekilde ayar geçerli olur.