G tuşunu farklı bir işleve atamış olabilir misin? Klavyenin yazılımı varsa onu bir kontrol et. Onun haricinde Windows kullanıyorsan ve powertoys ya da hotkeys kullanıyorsan onları bir kontrol et.
Yapışkan tuşlar kapalı. Maalesef klavyemin yazılımı yok. PCyi yeniden başlattım ve şifre ekranında G tuşu çalışıyordu. Bir süre daha çalıştı fakat sonra yine çalışmayı durdurdu.
Merhabalar. Klavyemde her tuş çalışırken nedense G tuşu çalışmıyor. Hatta ekran klavyesinde bile çalışmıyor. Fakat shifte basınca büyük g "G" harfi yazabiliyorum. Shifte basmadan g tuşunu kullanamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Güncelleme yapmak isterim. PCyi Güvenli Modda açtım ve G tuşu çalışıyor. Normal şekillde açtığımda ise bir süre sonra bir pencere açılıyor ve tuş çalışmayı durduruyor.
Tamamdır çözdüm. Bu sorunun sebebi nVidia oyun içi yer paylaşımından kaynaklıymış. Çözüm için GeForce Experience'ı açıp oradan ayarlara tıklayın. Ardından kullanmıyorsanız kapatın veya görseldeki gibi ayarlardan klavye kısayollarını kontrol edin. Kullanamadığınız tuş kısayollarda gözüküyorsa "Varsayılan Ayarlara Sıfırla"ya tıklayın. Konu kapanmıştır.