eminsezz Femtopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Ses açıp kapama tuşu FN tuşuna basmadan çalışmıyor. Bunu nasıl FN tuşuna basmadan kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 13 Aralık 2024 #2 F tuşlarının fonksiyonlarını kullanabilmek için FN tuşunu kullanmanız şart. Kullanmıyorum zaten derseniz PowerToys'u indirerek Klavye Yöneticisi bölümünden istediğiniz tuşa istediğiniz komutu atayabilirsiniz.
F tuşlarının fonksiyonlarını kullanabilmek için FN tuşunu kullanmanız şart. Kullanmıyorum zaten derseniz PowerToys'u indirerek Klavye Yöneticisi bölümünden istediğiniz tuşa istediğiniz komutu atayabilirsiniz.
mree Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700G - RX 6500 XT Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Laptop kullanıyorsanız klavyenizde üzerinde FN ve kilit işareti olan tuşa FN ile basın genelde ESC olur eğer masaüstü ise bilmiyorum.
Laptop kullanıyorsanız klavyenizde üzerinde FN ve kilit işareti olan tuşa FN ile basın genelde ESC olur eğer masaüstü ise bilmiyorum.