J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.808 22 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar Shift 1 yaptığımda ünlem, shift* yaptığımda soru işareti olurdu. Şu an hiçbiri olmuyor. Yanlışlıkla başka bir moda falan mı aldım klavyeyi nasıl düzelir bu yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2022
Arkadaşlar Shift 1 yaptığımda ünlem, shift* yaptığımda soru işareti olurdu. Şu an hiçbiri olmuyor. Yanlışlıkla başka bir moda falan mı aldım klavyeyi nasıl düzelir bu yardımcı olur musunuz?
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #2 Klavye dili şuan Türkçe TR mi? Artı 0 Eksi
KS KS J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.808 22 Ocak 2022 #3 LeonScottKennedy dedi: Klavye dili şuan Türkçe TR mi? Genişletmek için tıkla... Evet. İ ve Ş sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
LeonScottKennedy dedi: Klavye dili şuan Türkçe TR mi? Genişletmek için tıkla... Evet. İ ve Ş sorunsuz çalışıyor.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #4 jackarmis dedi: Evet. İ ve Ş sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Klavye dil ayarlarını biraz kurcalamayı deneyebilirsin belki orada farklı bir durum vardır. Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: Evet. İ ve Ş sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Klavye dil ayarlarını biraz kurcalamayı deneyebilirsin belki orada farklı bir durum vardır.
KS KS J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.808 22 Ocak 2022 #5 LeonScottKennedy dedi: Klavye dil ayarlarını biraz kurcalamayı deneyebilirsin belki orada farklı bir durum vardır. Genişletmek için tıkla... Klavye üzerindeki her tuşa bastım neredeyse düzelmedi. Shift ile oluşturulan fonksiyonlar çalışmıyor. Noldu da bozuldu anlayamadım. Artı 0 Eksi
LeonScottKennedy dedi: Klavye dil ayarlarını biraz kurcalamayı deneyebilirsin belki orada farklı bir durum vardır. Genişletmek için tıkla... Klavye üzerindeki her tuşa bastım neredeyse düzelmedi. Shift ile oluşturulan fonksiyonlar çalışmıyor. Noldu da bozuldu anlayamadım.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #6 jackarmis dedi: Klavye üzerindeki her tuşa bastım neredeyse düzelmedi. Shift ile oluşturulan fonksiyonlar çalışmıyor. Noldu da bozuldu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Net bişey söyleyemeyeceğim başıma gelmedi. Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: Klavye üzerindeki her tuşa bastım neredeyse düzelmedi. Shift ile oluşturulan fonksiyonlar çalışmıyor. Noldu da bozuldu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Net bişey söyleyemeyeceğim başıma gelmedi.