watashiwaeray Decapat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 79 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #1 Klavyede space tuşu çıktı ve geri takamıyorum.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.320 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #2 Dalga gectiginiz için moderatörlere şikayet ettim sizi iyi günler.
yigitdrock Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 wenomechainsama dedi: Dalga gectiginiz için moderatörlere şikayet ettim sizi iyi günler. Genişletmek için tıkla... Şikayet nereden edebilirim?
wenomechainsama dedi: Dalga gectiginiz için moderatörlere şikayet ettim sizi iyi günler. Genişletmek için tıkla... Şikayet nereden edebilirim?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #4 Neyini şikayet ediyorsunuz? Space tuşu çıkmış nasıl geri takarım diye soruyor. Ne var bunda? Ağustosta açılmış zaten konu şimdi gördüm.
Neyini şikayet ediyorsunuz? Space tuşu çıkmış nasıl geri takarım diye soruyor. Ne var bunda? Ağustosta açılmış zaten konu şimdi gördüm.