efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Switch değiştim ama space basınca switch sesini hiç duymuyorum ve zor basıyorum.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 29 Temmuz 2024 #2 O ince teli klavye'ye taktın değil mi?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Swoxie dedi: O ince teli Klavye'ye taktın değil mi? Genişletmek için tıkla... Klavyede tel yok hocam.
Swoxie dedi: O ince teli Klavye'ye taktın değil mi? Genişletmek için tıkla... Klavyede tel yok hocam.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 29 Temmuz 2024 #4 efebatiin dedi: Klavyede tel yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ha tamam o zaman. Bende teli yanlış takınca aynı sıkıntı oluyor ondan sordum.
efebatiin dedi: Klavyede tel yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ha tamam o zaman. Bende teli yanlış takınca aynı sıkıntı oluyor ondan sordum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #5 efebatiin dedi: Klavyede tel yok hocam. Genişletmek için tıkla... Çıkar geri tak, bende yaşadım. Stabilizörler oturmadığında öyle oluyor sanırım.
efebatiin dedi: Klavyede tel yok hocam. Genişletmek için tıkla... Çıkar geri tak, bende yaşadım. Stabilizörler oturmadığında öyle oluyor sanırım.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #6 belirsizz dedi: Çıkar geri tak, bende yaşadım. Stabilizörler oturmadığında öyle oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine aynı herhangi bir kirde yok.
belirsizz dedi: Çıkar geri tak, bende yaşadım. Stabilizörler oturmadığında öyle oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine aynı herhangi bir kirde yok.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #7 efebatiin dedi: Yaptım yine aynı herhangi bir kirde yok. Genişletmek için tıkla... Space tuşu takılı değilken ki fotoğrafını atar mısın? Bir de space tuşuna basınca boşluk bırakıyor mu?
efebatiin dedi: Yaptım yine aynı herhangi bir kirde yok. Genişletmek için tıkla... Space tuşu takılı değilken ki fotoğrafını atar mısın? Bir de space tuşuna basınca boşluk bırakıyor mu?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #8 belirsizz dedi: Space tuşu takılı değilken ki fotoğrafını atar mısın? Bir de space tuşuna basınca boşluk bırakıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu da takılı hali aradaki boşlugu anlayamadım. belirsizz dedi: Space tuşu takılı değilken ki fotoğrafını atar mısın? Bir de space tuşuna basınca boşluk bırakıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bırakıyor hocam görmemişim sorunuzu.
belirsizz dedi: Space tuşu takılı değilken ki fotoğrafını atar mısın? Bir de space tuşuna basınca boşluk bırakıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu da takılı hali aradaki boşlugu anlayamadım. belirsizz dedi: Space tuşu takılı değilken ki fotoğrafını atar mısın? Bir de space tuşuna basınca boşluk bırakıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bırakıyor hocam görmemişim sorunuzu.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Temmuz 2024 #9 efebatiin dedi: Eki Görüntüle 2267701 Eki Görüntüle 2267703 Bu da takılı hali aradaki boşlugu anlayamadım. Bırakıyor hocam görmemişim sorunuzu. Genişletmek için tıkla... Sol taraf oturup sağ oturmamış gibi, birazcık bastırsabilirsin sağa doğru.
efebatiin dedi: Eki Görüntüle 2267701 Eki Görüntüle 2267703 Bu da takılı hali aradaki boşlugu anlayamadım. Bırakıyor hocam görmemişim sorunuzu. Genişletmek için tıkla... Sol taraf oturup sağ oturmamış gibi, birazcık bastırsabilirsin sağa doğru.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #10 belirsizz dedi: Sol taraf oturup sağ oturmamış gibi, birazcık bastırsabilirsin sağa doğru. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta öyle cıkmış hocam şimdi tekrar bastırdım aynı hâlâ.
belirsizz dedi: Sol taraf oturup sağ oturmamış gibi, birazcık bastırsabilirsin sağa doğru. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta öyle cıkmış hocam şimdi tekrar bastırdım aynı hâlâ.