Klavyede tuşlar değişti

Decok

Centipat
Daha fazla  
Böyle bir sorunu ilk defa yaşıyorum %60'lık klavye kullanıyorum arkadaşım geldi oyun oynadı ve bilgisayarı kapattık. Evine gitti; ben az önce bilgisayarı açtım ve Tab'a basınca uygulamaları üstüne tek tek geçiyor (ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın) ve oyundayken de ESC'ye basınca Windows işlevi görüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Böyle bir sorunu ilk defa yaşıyorum %60'lık klavye kullanıyorum arkadaşım geldi oyun oynadı ve bilgisayarı kapattık. Evine gitti; ben az önce bilgisayarı açtım ve Tab'a basınca uygulamaları üstüne tek tek geçiyor (ne olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın) ve oyundayken de ESC'ye basınca Windows işlevi görüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Hangi marka? Aynı sorunu bende Hawk Gaming'in klavyesinde yaşamıştım iletişime geçmiştim Win modundan Mac moduna geçmişim seninkide o yüzden olmuş olabilir.

PC yeniden baslatmayi dener misin?

FN + Windows tuşu.
FN + alt.
FN + ESC.

Bunları dene olmazsa;

FN + Caps Lock.
FN + left CTRL.
FN + space.

Yine olmazsa;

Klavyeyi USB'den çıkar bilgisayarı kapat 30 saniye bekle klavyeyi tekrar tak PC'yi aç.

Klavyeyi sıfırlaman gerek veya mod değişimi için olan kombimasyonu yapman gerek yüksek ihtimal pc yeniden başlatma kişe yaramaz.

Hocamın dediği gibi klavyelerde Android iOS Windows gibi değişik modlar oluyor yeni nesil oldugu icin
FN+W
FN+Q
FN+E
bu tuşlar işinizi görecektir eminim.

Hangi marka? Aynı sorunu bende Hawk Gaming'in klavyesinde yaşamıştım iletişime geçmiştim Win modundan Mac moduna geçmişim seninkide o yüzden olmuş olabilir.

T60 klavye

Klavyeyi sıfırlaman gerek veya mod değişimi için olan kombimasyonu yapman gerek yüksek ihtimal pc yeniden başlatma kişe yaramaz.
Driverini bulamıyorum hocam

Olmadı

Hocamın dediği gibi klavyelerde Android iOS Windows gibi değişik modlar oluyor yeni nesil oldugu icin
FN+W
FN+Q
FN+E
bu tuşlar işinizi görecektir eminim.
İşime yaramadı bunlar kısayollar

FN + Windows tuşu.
FN + alt.
FN + ESC.

Bunları dene olmazsa;

FN + Caps Lock.
FN + left CTRL.
FN + space.

Yine olmazsa;

Klavyeyi USB'den çıkar bilgisayarı kapat 30 saniye bekle klavyeyi tekrar tak PC'yi aç.
Olmadı hocam

@Obsessive t60 kullanıyorum hocam yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
T60 klavye

Driverini bulamıyorum hocam

Olmadı

İşime yaramadı bunlar kısayollar

Olmadı hocam

@Obsessive t60 kullanıyorum hocam yardım eder misiniz?
Fn+a deneyin hocam.

Hocam fn+a deneyin hocam.
Fn+space bi 5-10 saniye basılı tutup sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakın o da olabilir . Olmazsa klavye üreticisi marka ile iletişime geçip bilgi almayı deneyebilirsiniz. Kullandığınız klavye hakkında pek bilgim yok klavyenin fotoğrafını buraya atarsanız bir bakayım.

@Decok

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı