erens2132vh Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #1 Bir iki gün önce bu yoktu ama şimdi nedense mesela oyun oynarken a basılı tutup W ya bastığım zaman sadece a tuşuna alıglıyor ve ileri gidemiyorum. Bu neden oluyor? Klavyem de çok eski değil bir 2 hafta önce aldım. Bunun bir çözümü var mı?
Bir iki gün önce bu yoktu ama şimdi nedense mesela oyun oynarken a basılı tutup W ya bastığım zaman sadece a tuşuna alıglıyor ve ileri gidemiyorum. Bu neden oluyor? Klavyem de çok eski değil bir 2 hafta önce aldım. Bunun bir çözümü var mı?
BlueEagle Megapat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 973 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #2 Tak sök deneyin klavye modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS erens2132vh Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #3 BlueEagle dedi: Tak sök deneyin klavye modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gamepower Warlock compact. Artı 0 Eksi
BlueEagle dedi: Tak sök deneyin klavye modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gamepower Warlock compact.
BlueEagle Megapat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 973 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #4 erens2132vh dedi: Gamepower Warlock compact. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi farklı bir soket deneyin tak sök yapın çözülmesi gerekir. Artı 0 Eksi
erens2132vh dedi: Gamepower Warlock compact. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi farklı bir soket deneyin tak sök yapın çözülmesi gerekir.