Selam, klavyemde tuşlara basılı tutamıyorum bir süre sonra takıılı kalıyor ve tekrar basamam gerekiyor. Ayrıca bazeen tuşlarrı 2 kere yazıyor şu an olduğu gibi. Denediğim şeeyleri aşağıya listeliyorum, ona göre çözüm yazarsasnız sevinirim.
Format attım.
Klavye değişttirdim.
Topraklaanmış priz alıp deenedim.
FN tuşum yok, FN+Q ile iilgili bir olay ddeğil fakat yinee de ekkran klavyessi ile denedim.
Hocam bir klavye sorunu için neden bu kadar ugrastiniz? Benim eski klavyemde öyleydi biraz eski modeldi. Yeni klavye aldım düzeldi. Sizin sorunuzda klavyede galiba.
Hocam bir klavye sorunu için neden bu kadar ugrastiniz? Benim eski klavyemde öyleydi biraz eski modeldi. Yeni klavye aldım düzeldi. Sizin sorunuzda klavyede galiba.
Bu sorunu çözebilmek için gerçekten masrafa girdim. Priz olsun, klavye olsun. Halen daha bir sonuç yok, ara sıra düzeliyor gibi oluyor ama 10 dakika sonra sonuç eskisi gibi...
Klavye ile ilgili şeyleri güncelledim ama sonuç alamadım. Onunla ilgisi olduğunu da sanmıyorum, gece vakti oturduğum bölgede elektrikler gitmişti ve daha sonra bilgisayarı açtığımda böyle bir sorun yoktu fakat sonradan birden bu sorunu yapmaya başladı. Sırf bununla ilgili olduğunu düşündüğüm için topraklanmış priz aldım ama sonuç halen alamadım.