Klavyede Win tuşu çalışmıyor

FN ile Windows tuşuna basıp tekrar dener misin, belki yanlışlıkla klavyenin kilit özelliğini açmışsındır.
Bazı Razer klavyelerde de oyun moduna geçersen Win tuşu kapanıyor. Kontrol edip tekrar deneyin hocam.

Durduk yere Windows tuşum çalışmamaya başladı ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Harici klavye mi kullanıyorsun yoksa laptop klavyesi mi?
FN ile Windows tuşuna basıp tekrar dener misin, belki yanlışlıkla klavyenin kilit özelliğini açmışsındır.
Bazı Razer klavyelerde de oyun moduna geçersen Win tuşu kapanıyor. Kontrol edip tekrar deneyin hocam.
Aynen harici klavyeyse modele göre farklılık gösterse de fn+win yada klavyenin kendine ait özel tuşu+ win yapmayı deneyebilirsin.

Harici klavye kullanıyorum dediklerinizi denedim olmadı.

Klavyenin kendi uygulaması varsa makroları vesaire kontrol eder misiniz hocam ya da program üzerinden tuşu devre dışı bırakmış olabilirsiniz istemeden. Ben öyle bir şeyden şüphelendiğimde klavyenin uygulamasını kapatıp tekrar deniyorum o andaki uygulama konfigürasyonlarını iptal etmek için.

2. Win tuşu çalışıyor mu peki?

2. Win dediğiniz FN tuşu mu hocam, eski klavyemde 2. Windows tuşu vardı ama FN olarak işlem yapıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı