sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Selamlar, benim klavyemin geçen hafta 3. ışığı yanmaya başladı. Hemen capslock ışığının yanındaki ışık. Klayvedeki Windows tuşunu kullanamıyorum delireceğim. Nasıl kapatabilirim bunu? (Scroll lock işe yaramıyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Selamlar, benim klavyemin geçen hafta 3. ışığı yanmaya başladı. Hemen capslock ışığının yanındaki ışık. Klayvedeki Windows tuşunu kullanamıyorum delireceğim. Nasıl kapatabilirim bunu? (Scroll lock işe yaramıyor.)
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 21 Aralık 2020 #2 Fn ve Windows tuşuna aynı anda basmayı denedin mi?
ztKK99 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 914 Makaleler 2 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #3 FN+ Windows kombinasyonu olabilir.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Aralık 2020 #4 Klavyeniz nedir? FN+Win basarak düzeltebilirsiniz belki.
sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 feahleinda_ dedi: Klavyeniz nedir? FN+Win basarak düzeltebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... ztKK99 dedi: FN+ Windows kombinasyonu olabilir. Genişletmek için tıkla... BitikBirİnsanEvladı dedi: Fn ve Windows tuşuna aynı anda basmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler oldu.
feahleinda_ dedi: Klavyeniz nedir? FN+Win basarak düzeltebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... ztKK99 dedi: FN+ Windows kombinasyonu olabilir. Genişletmek için tıkla... BitikBirİnsanEvladı dedi: Fn ve Windows tuşuna aynı anda basmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler oldu.