C Cizmelikedi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 87 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Valorant oynuyordum ve birden karakter ileri gitmemeye başladı. W bastım gitmiyor, ve X tusu, capslock tuşu 2 tuşu s tuşu hariç her tuş çalışıyor ama bu tuşlar çalışmamaya başladı. Bu arada bunları ekran klavyesinden yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Arkadaşlar Valorant oynuyordum ve birden karakter ileri gitmemeye başladı. W bastım gitmiyor, ve X tusu, capslock tuşu 2 tuşu s tuşu hariç her tuş çalışıyor ama bu tuşlar çalışmamaya başladı. Bu arada bunları ekran klavyesinden yazdım.
S smyrnoff Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 118 26 Ağustos 2020 #2 marka model belirtirmisin ? mekanik mi değilmi?
C Cizmelikedi Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 87 27 Ağustos 2020 #3 smyrnoff dedi: marka model belirtirmisin ? mekanik mi değilmi? Genişletmek için tıkla... pıranha klavyemin markası mekanik değil
smyrnoff dedi: marka model belirtirmisin ? mekanik mi değilmi? Genişletmek için tıkla... pıranha klavyemin markası mekanik değil